۱۳۸۸ خرداد ۱۰, یکشنبه

رفاقت


درقسمت اول در ارتباط با نگرشهای موجود در کشورمان نسبت به رفتارهای جنسی یا همان سکس مطالبی داشتیم و دوستان نظرات مختلفی مرقوم فرمودند در قسمت دوم درارتباط با فاجعه فحشا در ایران مطالب و نظراتی داشتیم .  
 اکنون درقسمت سوم در خصوص رفاقت و به امید خدا در قسمت چهارم و پایانی مبحث سخن به ازدواج خواهد انجامید.  
 رفیق و رفاقت و وفاق و وفا و وفاداری و وفق مراد همه یکی است , مراد از رفاقت تمامییت اینهاست و کم و کاستش رفاقت نیست , رفیق از دوست بالاتر است , رفیق اگر راستش پیدا شود لنگه نخواهد داشت , که دراین وادی ما انقدر نارفیق دیده ایم چه مردش و چه زن , دیگر امیدمان رو به زوال گذاشته است .  
 رفیقان نوع به نوعند , یکی رفیقش مادر و دیگری پدر , یکی برادر و دیگری خواهر , یکی همسر و دیگری فرزند , یکی غریبه ای مذکر و دیگری غریبه ای مونث , یکی شرب خمر و دیگری افیون , یکی کتاب و دیگری مسلک , یکی خدا و دیگری ابلیس , می بینیم که رفیق متعدداست و رفاقت دراین تعدد متفاوت با دیگری , ولی ماها اکثرا" در لغتنامه اجتماعی خویش رفیق را همان غریبه از نوع جنسییتهای دوگونه می پنداریم , البته یک اصطلاح ملموس دیگری نیز هست که مردانی برای خطاب برخانمی دیگرنام گذاری کردند با نام رفیقه .  
 رفاقت دراصل بر پایه های جان نثارانه و وفاداری تا حد مرگ و عدم خیانت و وفاق از هر نوع و شکل و عهد و پیمانی غیر گسستنی شامل می شود,رفاقت درحال حاضر درمیان مردان برای مردان و زنان برای زنان ومابین مردان و زنان حاکم است .  
 رفاقت از نوع مردان برای مردان درحال حاضر در چارچوب قوانین مالی چرخش میکند , دیگر هیچ مردی سیبیل خویش را گرو نمی گذارد که هیچ تازه از ته نیز می تراشند, (فردا نگید شهرزاد طرفدار سیبیل هستش ,دارم بیوگرافی رفاقت مینویسم مرد باسیبیل و بی سیبیل فرقی نمیکنه ) این قوانین مالی با شکسته شدن عهد مالی یکطرف باعث قطع این رفاقت خواهد شد.  
 رفاقت ازنوع زنان برای زنان نیز درهمان مصداق مردان باضافه چشم هم چشمیها و مدرنیته بودن و های اند های کلاس دور میزنه , این چشم هم چشمی ها هیچ حدود معینی نداره .  
 رفاقت ازنوع مردان و زنان نیز از ملزومات پخت مختلفی برخورداره, میتونیم دراین نوع رفاقت ها چاشنی های : گردش و تفریح , میهمانی ها (اوه ببخشید پارتیها ) داشتم بی کلاس میشدم , کادوها ( از یک فروند ادکلون و عطربگیر برو بالا , جان ؟ تا کجا بریم بالا؟ تا یک دستگاه آپارتمان شاید هم بازهم بالاتر, بستگی به جیب رفیق مرد داره و صد البته دل مرد و سینهء چاک چاکش ) و در ادامه : گریه ها و خنده ها و درد و دلها و صد البته در کنار تمامی این موارد , موردی بسیار حائز اهمیتی به نام س ک س , چه این مرد دل دادهء واقعی باشه چه دل ندادهء واقعی حتما" این مورد آخری لازم الاجراست .  
 این نوع ارتباطات معمولا" اگربدون سرکیسهء شل اجرا بشه بقولی مرغ از قفس خواهد پرید , یعنی پس دراین نوع ارتباطات رفاقت زن برای سرکیسه کردن مرد و تصاحب اموال منقول و غیرمنقول ایشان می باشد , مردان نیز اکثرا" متوجه این امر هستند و میدانند که قصد و نیت ایشان چیست بخاطر این سعی دارند با هزینه ای کم سودی افزون بدست بیارن , البته در این میان هم آقایانی هستند که از روی دل دادگی محض, فقط باید خرج کنند تا معشوقشان هنر عشق ورزی را به ایشان نشان دهد , که دلم برای چنین مردانی می سوزد .  
 تمامی این رفاقتی که توضیح داده شد در اصل رفاقت نیست , اگر نامش رفاقت هست , ولی بنیانش رفاقت نیست , پس رفاقت چیست ؟  
 کهن فهیمی فرمود : با دلیران و قهرمانان و درندگان فراوانی مبارزه کردم ولی هیچکدام به مانند رفیق بد پشت مرا به خاک نمالید .  

 ولی نکته ای دیگر نیز هست , رفیقی که در تنهایی هایمان در سختیهایمان در گرفتاریهایمان , در بدهکاریهایمان , در مرگ عزیزانمان , در گریه هایمان خلاصه هرآنچه نامش غم است در کنارمان باشد و در طلب اخلاص , میتوان گفت فقط پا در عرصهء رفیقان اهل گذاشته است ولی هنوز رفاقتش اصیل نگشته , والا هرآنکس را که گوییم کیک و شیرینی داریم و خنده و میهمانی , اوه پارتی , بله در خوشی و خرمی همه رفیق هستند , در جمع های شبانه و وسط 6و8ها , وسط رنگ باباکرم , وسط مورچه داره همه رفیق هستند , وسط هیاهوهای مستانه و تلنقر جیرینگ گیلاس زنی های خماری شبانه , همه رفیق هستند , در آخر شب صدای دختری که گریه کنان به راه پله رفته وبرروی پله گریان است و پسرکی تا در را باز میکند و همسایهء بالایی به صدای گریه شنوندهء این ماجرای شب میشود و پسرک گیلاس بدست و مست میگوید : چی شده هانی ؟ ( منظورش عسله ها ) چرا اینجا اومدی؟ چرا گریه میکنی ؟ و دخترگریه زار جواب میدهد : خفه شووووو, و پسری دیگر در را باز میکند و او نیز مستانه میگوید : بچه ها چی شده؟ و پسرک اول با فریاد پاسخ میدهد : ف ا ک ی و , س ان آ ف ب....( ببخشید یا بقول ایشون ساری) و باز پسراول خطاب به دخترمیگوید : دِ جواب بده هانی , و بالاخره دختر میگوید که : حالا جواب پدر و مادرم و چی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ......... بله اینهم اسمش رفاقت هست و همه رفیق !  
 معنی اصیل کلمه ای به نام رفیق و رفاقت نیز به مانند خیلی از هویتهای ایرانیان به تاراج برده شده .  

 رفاقت بین مردم درهر جنسیتی باید از اصول مندرج در وجدان انسانی هر فرد نشعت گیرد , ببینیم آیا همان کار را در حق ما اگر انجام دهند نیک است ؟  
 ولی رفاقتی هم میان دختران و پسران و همچنین زنان و مردانی هم در جامعه داریم که بر مبنای اصول اصیل الهام میگیرد البته شاید در هر ده هزار نفر تنها دو جفت را پیدا کنیم خوب هرچند کم هستند ولی خوشبختانه هستند , رفاقتی که ریال و دلار و یورو و غیره ارزشی در این رفاقتها ندارد , خانمی را میشناسم که براثر متارکه در خانه پدری هستند شاغلند , مردی را دوست دارد و میدانم که شدیدا", این مرد نیز متارکه کرده , مرد در حسرت یک زندگی دوباره هست و بدنبال جفت واقعی , میدانم که هردو فقط و فقط ارتباط تلفنی دارند , مرد وضعیت مالی بسیار بسیار بدی دارد , این مرد سرپرست پدر و مادر بسیار مسن و بیمار خویش نیز هست , با بدبختی تمام لقمه نانی پیدا میکند و به خانه و میان پدر و مادر خویش میآورد , این خانم انقدر این مرد و اعمال و عقایدش را می پسندد که حاضر است هر نوع کمکی به ایشان بنماید , یادم هست که مرد میخواست وام قرض الحسنه ضروری از بانکی بگیرد گفتند باید کارمند رسمی برای ضمانت بیاوری , او نداشت زن فهمید و اینکاررا انجام داد وحتی گفت اگر خواستی اقساطش را من پرداخت میکنم , البته مرد کسی نبود که قبول کند , این را گفتم چون هم مستند بود و هم به نظر من یک رفاقت سالم , جالبه که تواین رفاقت سکس هیچ جایی ندارد .  
 این مرد تابحال چندین رابطهء عاشقانه داشته است ولی به دلایلی که خارج از حوصله این بحث است هیچکدام قسمت ایشان نشده است روابطی که میتوان گفت کمتر مردی را سراغ داریم که تااین حد مردانگی رفاقت را به اثبات برساند او تابحال چند نفر از همین رفیقان خویش را علی رغم میل درونی هم خویش و هم آنها که سعی در ازدواج با ایشان داشتند و خواستگارهایشان را جواب رد می دادند و والدینشان را بدین سبب مورد آزار و چون از چشم این مرد قصه ما میدیدند این مرد تمام عیار با دست خویش آنها را به میان حجلهء عروس فرستاده است , شاید در فیلمها چنین صحنه هایی دیده ایم ولی به جان خود و به جان عزیزترین کسانم با کمال صداقت مینویسم , بله علی رغم میل باطنی ولی برای خوشبختی رفیق خویش , قانون رفاقت و پاکی را اجرا کرده است ,زیرا در رفاقت ملاک براین نیست که خودخواهانه رفیق را و خوشبختی رفیق را تنها در انحصار خودخواهانه ء خویش پنداریم , جالب است که بدانید او درمیان دوستان 360 من هست .از چنین رفیقان واقعی میشه تولد عشق واقعی رو دید, عشق واقعی که اونهم به تاراج رفته و جاش فیلمهای پورنو اومده .  
 دراین 360 نیز همه همدیگر را دوست و رفیق و حوزهء آنرا رفاقت خطاب میکنند , حال رفیق و نارفیق کیست و رفاقت چیست , هرکس باید خویش قضاوت نماید , رفاقتهای صحیح و سالم و درونگرا و پرمحتوا میان مردان و زنان و دختران و پسران میتواند به هم زوجی بیانجامد , حتی اگر هم نیانجامید میتواند تا ابد بر پایه های رفاقت واقعی استوار بماند .
رفاقتی که سکس درآن کم رنگترین بخش مجموعه به حساب می آید,آیا این رفتارهای جنسی تمامییت حوزهء گستردهء رفاقت و بالاخص مابین همسران را پوشش میدهد؟ رفاقتی در آن ملاکی به نام سکس نباشد آیا بی کلاس هست ؟ نه اینکه دیگرنباشد, بلکه ارتباط روحی روانی پایه های اصلی هرنوع پیمانی است , وقتی رفاقت به یک حد اعلائی رسید و ایثارگرانه توفیق درجهء رفاقت را هردو طرف بدست آوردند , هیچ میدانید که تنها یک بوسهء بسیار ساده , از تمامی دنیا بهایی افزونترخواهدداشت , بوسه ای که جسم در آن وسیله ای بسیار ناچیزاست , این روح هردو هستند که بوسه را با طعم بهشتی نثار یار و رفیق می کند , وهیچ ارضائی پایان این ارتباط را رقم نتوان زد , آنان تا عمرباقیست درهمان احساس اول چه بوسهء روز اول چه بوسهء شب آخر.  
 رفاقت میان همسران نیز نوعی از نادرترین رفاقتهای جاریست , همسران ناله دارند از اینکه با یکدیگر نارفیقند , یک قرارداد محضری برای ادامهء همسری, وبدون رفاقت , ثمره ای یا طلاق دارد یا بخاطر بچه زیستن و سوختن و هیچ .  

 به امید خدا در نوبت بعد بحثی در ارتباط با ازدواج خواهیم داشت , با سپاس از همراهیتان , بدرود دوستان



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر